WSET Level 2 in Wine

Har du noe noe erfaring med vin, eller er en vin-entusiast? Da er Level 2 in Wine riktig kurs for deg.  Dette kurset er egnet til både vininteresserte samt personer jobbe i vinbransjen og serviceindustrien for eksempel bar, restauranter, og catering. I dette kurset får du bedre forståelse for de viktigste druesortene i verden, samt regionalt viktige druer, sterkviner og musserende viner.  Gjennom engasjerende undervisning og diskusjoner LIVE via Zoom lære du teori og smaking vil du utforske hvilke faktorer som påvirker vin-stiler og kvalitet, og du vil lære å beskrive vin på en profesjonell måte.

WSET Level 2 in Wine

  • Egnet til personer med noe vinerfaring, for vin-entusiaster samt personer som er interesserte i å jobbe i vinbransjen
  • Lær vinsmaking teknikk med 20 viner
  • Lær om de regionalt viktige druesortene i verden (22 sorter) produsert i mer en 70 «geographical indications – GIs) i verden, samt sterkviner og musserende viner.
  • Gjennom teori og smaking utforsker hvilke faktorer påvirker vin-stiler og vin kvalitet.
  • Lær å beskrive vin på en profesjonell måte.
  • Med at studiebok og eksamen (flervalgsoppgaver) er på engelsk, holder vi undervisning også på engelsk.  Spørsmål underveis kan gjøres på norsk
  • 8 kvelder – 20 timer totalt over 8 uker digitalt på Zoom.
  • Mulighet å se opptaket dersom du er forhindret å delta på en kurskveld

Information in English

Level 2 in Wine focuses on learning about the principal and regionally important grape varieties of the world, the regions where they are grown and the styles of wine produced.  In addition, you will explore factors that impact wine styles and quality, and learn how to describe wines confidently using the Systematic Approach to Tasting® (SAT)

  • How to taste and describe wine using the WSET Level 2 Systematic Approach to Tasting Wine (SAT)
  • The principal grape varieties of the world. Style and quality of wines produced from 22 regionally important black and white grape varieties produced in over 70 geographical indications (GIs) around the world
  • How the local environment affects grape growing options in the vineyard, the winemaking process.
  • How bottle ageing affects the style and quality of wines made from the principal grape varieties
  • Key labelling terms used to indicate origin, style and quality.
  • How the various production methods of sparkling and fortified wines influence the style of the wine.
  • The principles of food and wine pairing, wine storage, and service
  • Taste more than 20 wines including Sparkling wines, white wines, red wines, dessert wines and fortified wines
  • all classes are taught in English

Kommende vinkurs

Bli invitert på nye vinkurs og gode smaksoppleveler

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Bli invitert på nye vinkurs og gode smaksoppleveler

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

MessengerFacebookLinkedInEmail