Personvernerklæring

Oslo Wine School AS (Org nr: 998 538 386) er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. 

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, kontaktinformasjon og kjøpshistorikk. Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Oslo Wine School AS som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.

Hvilke personopplysninger har vi om deg
Avhengig av hvilken informasjon du gir oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, har vi disse opplysningene om deg:

 • Opplysninger om deg: Informasjon du oppgir når du bestiller kurs, tilgang til videomateriell eller gavekort, som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
 • Kjøpsinformasjon: Informasjon vi får når du kjøper tjenester fra oss, som hva du har kjøpt, kortnummer og betalingsmetode (f.eks. Visa, Mastercard eller Vipps). 
 • Kommunikasjon: Informasjon du gir oss når du har kontaktet oss via e-post eller kontaktskjema.
 • Opplysninger om bruk på nettsidene via Google Search Console: Informasjon vi får når du bruker vår nettside, som hva slags enhet du har (f.eks. mobil eller PC), hvilke sider du besøker og hvilke funksjoner du bruker der.

 

Hva bruker vi personopplysningene til
Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål: 

 1. Vi bruker opplysninger for å tilpasse vår nettside og app til det tekniske utstyret du bruker. Vi kan også bruke opplysningene til å tilpasse innholdet på vår nettside til hva vi tror du som kunde er interessert i. 
 2. Gjennomføre bestillinger: Vi bruker opplysninger for å gjennomføre ditt kjøp av kurs eller gavekort på kurs, samt motta betaling og lagre kjøpshistorikk. 
 3. Kundeservice: Vi lagrer opplysninger som du gir og mottar dersom du har kontakt med oss for å yte service og administrere ditt kundeforhold.
 4. Markedsføring: Vi bruker din e-postadresse til å sende deg anbefalinger og informasjon om våre tjenester, dersom du har meldt deg opp som mottaker av nyhetsbrev. 

 

Det rettslige grunnlaget for formål 1, 4 og 5 er vår berettigede interesse i å kunne tilby, videreutvikle og markedsføre våre tjenester. Det rettslige grunnlaget for formål 2, 3 og 4 er for å oppfylle vår kontrakt med deg. 

Hvem deler vi personopplysninger med
Vi deler personopplysninger med selskaper som leverer tekniske og administrative tjenester til oss, slik som IT-leverandører. Vi har avtaler med disse for å sikre ditt personvern.

 

Hvor lenge lagrer vi personopplysninger
Vi lagrer opplysninger om deg, kun så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for, eller dersom vi er pålagt å lagre opplysningene. Opplysningene vil slettes eller anonymiseres når de ikke lengre er nødvendige for å oppnå formålet. Under er en oversikt over hvor lenge vi lagrer dine opplysninger:

 • Kjøpsinformasjon:  Vi lagrer transaksjoner og betalingsinformasjon i 5 år i henhold til bokføringsloven.  
 • Kommunikasjon: Vi lagrer kommunikasjon med våre kunder i tre år, med mindre vi trenger å lagre det lenger, f.eks. i forbindelse med klager eller krav. 
 • Om du har huket av på at du ønsker nyhetsbrev vil vi lagre ditt navn og din e-post så lenge du er oppført på listen.

 

Dine rettigheter
Du kan ha rett til å be oss å:

 • Gi deg ytterligere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.
 • Gi deg en kopi av personopplysninger om deg.
 • Oppdatere dine personopplysninger.
 • Slette opplysninger som vi ikke lengre har grunnlag til å oppbevare. 
 • Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger
 • Motsette deg automatiske individuelle avgjørelser.
 • Gi deg opplysninger du har gitt til oss i en strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format eller, der det er teknisk mulig, be oss om å overføre disse til en annen virksomhet. 
 • Trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss. 

 

Vær klar over at det finnes begrensninger i disse rettighetene. Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha mer informasjon om dette. Hvis du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet. Før du eventuelt gjør dette, vil vi gjerne at du kontakter oss slik at vi kan besvare dine spørsmål eller oppklare eventuelle misforståelser. 

 

Cookies
Vi bruker cookies på våre nettsider for å sikre funksjonalitet på nettsiden, analysere nettrafikk og se hvilke områder på vårt nettsted du har besøkt. 

 

Endringer i personvernerklæringen
Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil få beskjed om endringer av betydning. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden

Nyhetsbrev
Om du har huket av på at du ønsker nyhetsbrev vil vi lagre ditt navn og din e-post så lenge du er oppført på listen. Listen deles ikke med andre og du kan når det passer deg melde deg av. Send mail til jhuseby@oslowineschool.no  eller svar nei, takk på nyhetsbrev.

 

Kontaktinformasjon
Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du benytte følgende kontaktinformasjon: jhuseby@oslowineschool.no eller kurs@oslowineschool.no

Bli invitert på nye vinkurs og gode smaksoppleveler

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Bli invitert på nye vinkurs og gode smaksoppleveler

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

MessengerFacebookLinkedInEmail