Om oss

Oslo Wine School er tilbyder av vinkurs for for både nybegynnere, vininteresserte og vinentusiaster som ønsker å lære mer om vin på en engasjerende, inkluderende og profesjonell måte.

Ønsker du en mer personlig vinsmaking? Da kan vi tilby et kurs i din egen stue.

Ønsker du en mer personlig vinsmaking? Da kan vi tilby et kurs i din egen stue.

Takk for et flott gjennomført kurs. Det har vært meget lærerikt og ikke minst kjekt!

Takk for et flott gjennomført kurs. Det har vært meget lærerikt og ikke minst kjekt!

Jan Erik fra Bergen

Deltok på WSET Level 2 in Wine digital vinkurs

Oslo Wine School er sertifisert og godkjent av WSET

Oslo Wine School er sertifisert og godkjent av WSET (Wine and Spirit Education Trust). WSET er den mest anerkjente utdanningsinstitusjonen i verden innen vin og brennevin. Vi tilbyr både korte, engasjerende vinkurs og utdanning innen vin med bruk av WSET sine kurs og metodikk.

Oslo Wine School team

Jane Nisbet Huseby

Eier, Daglig Leder og Kursholder.

tel: 95405092  epost: jhuseby@oslowineschool.no

«Vin har alltid vært en del av livet mitt. Fra barndommen på en gård i Skottland til oppgaver som vindommer i internasjonale konkurranser.  Nå er jeg en av de få i Norge som er tatt opp som Master of Wine student – den mest vanskelige og krevende vintittelen å oppnå i verden. Jeg er veldig glad i å undervise om vin og jo mer du trener desto større blir vin opplevelsen!»

Jane er en Master of Wine student og besto teori eksamene på første forsøk. Hun har Wine & Spirit Education Trust (WSET) Diploma, er verifisert WSET-lærer.   Hun har jobbet i vinbransjen i mer en 15 år både internasjonalt og i norge og er en erfaring vindommer ved The International Wine Challenge (London), og Berlin Trophy (Tyskland).

Hans Bihl  

WSET Approved Spirits Educator 

Hans Bihl er en av Sveriges mest erfarne og velrenommerte brennevinssommelier, WSET Approved Spirits Educator og en av de topp brennevinsunderviser i Norden.

Han har undervist mer enn 1000 bransjepersoner om brennevin, ble den første i Sverige til å oppnå WSET L3 in Spirits., og er Sveriges første WSET Approved Spirits Educator 

Hans har en lang karriere i bransjen i Sverige, og har utviklet flere barutdannelsesprogrammer, blant annet YH-utdanningen International Bar Management, og var kreativ leder på Restaurangakademien, Sveriges mest anerkjent utdannelsesinstitusjon for restaurantbransjen. Hans ble kåret til årets bransjeforbedrer på Bartender Choice Awards (BCA-galan) og har jobbet med mer enn 100 ulike varemerker, som inkluderer Bols, Tanquary, Smirnoff, Lagavulin og Zacapa. Noen av Hans mest viktig kunder og samarbeidspartnere inkluderer Diageo, Edrington, Monin S.A., Spendrups, Martin & Servera, Restaurangakademien, O’Learys tm, Scandic, Winn Group, Melander Group, SSP Restaurants og Visita.  

Til daglig driver Hans sammen med sitt team, barkonseptet på Hotel Kung Carl i Stureplan, midt i Stockholm. 

Sarah Jefford 

WSET Approved Wine Educator 

Etter å ha jobbet med klassisk musikk og med undervisning i piano og sang, har Sarah gjort sin lidenskap for vin om til sin karriere. Hun har fullført WSET Diploma in Wine & Spirits, og fått en FdSc in Wine Production ved Plumpton College på Brighton University i Storbritannia. I 2014 flyttet Sarah til Stockholm og underviser nå på en rekke WSET kurs. Sarah har vokst opp i Frankrike og Sveits, og har dermed en spesiell tilknytning til viner fra disse landende. Hun har også en lidenskap for Sake og japansk kultur, og er vindommer for den internasjonale Wine Challenge. Hun drømmer om å bli vinprodusent og eie sin egen vingård i fremtiden.  

2000+
deltagere vinsmakinger,både fysisk og digitalt siden 2021
2.500+
økning på følgere på nyhetsbrev og sosiale media
400+
Sertifiserte vinkursdeltagere siden 2021

Bli invitert på nye vinkurs og gode smaksoppleveler

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Bli invitert på nye vinkurs og gode smaksoppleveler

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

MessengerFacebookLinkedInEmail